Toegang

Belangrijke berichten
27 sep. Welkom bij WTC Weurt
27 sep. Tennisles
2 aug. wil je lid worden van WTC ?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20161006-WA0005_resized_2.jpg lady lob.jpg
20161006_125414_resized_2.jpg buffet ladylob.jpg
20161006_125200_resized.jpgcadeautje ladylob.jpg
Meest recente foto's
Welkom bij WTC Weurt
 Fred Nagels  Belangrijk  4446x gelezen

Welkom op de site van de

Weurtse Tennisclub

bezoekadres:Schrijf je in voor de bar- en hapjesdienst
Tennispark “De Biezen”
6551 AZ  Weurt

INTRODUCEREN
Wil je een daglabel kopen voor een introducé, moet je bij Cor Heestermans zijn. Ze woont op Wethouder Broekmanstraat 20, vlakbij de tennisbaan. Je kunt haar ook mailen: c.heestermans@hotmail.com

dinsdag 27 september 2016, 12:31 uur 0 reacties (reageer)
Tennisles
 Fred Nagels  Belangrijk  178x gelezen

Blijf fit en neem deze winter tennistraining!

Schrijf je nu in voor de tennislessen

De najaar- en winterperiode zijn bij uitstek geschikt om zonder druk van toernooien jouw techniek aan te scherpen en tegelijk lekker fit te blijven.

Schrijf je dus nu in voor de winterlessen van House of Tennis. House of Tennis geeft aan iedereen les: van jong tot oud, van beginnend tot clubkampioen!

De lessen

Er worden tot 17 lessen aangeboden dit winterseizoen. De eerste lessen starten maandag 31 oktober 2016 en het seizoen eindigt vrijdag 31 maart 2016. House of Tennis deelt de beschikbare lesuren in waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de opgegeven verhinderingen.

De prijzen

Betalen
Als standaard betalingsregeling kan gekozen worden voor betaling middels iDEAL of automatische incasso. Indien je een afwijkende betalingsregeling wenst (ontvangen van een factuur ter betaling), kun je dit aangeven op het inschrijfformulier (betaalwijze kiezen). Voor afwijkende betalingsregelingen geldt dat wij de administratieve kosten in rekening brengen.

Het lesreglement
Op alle lessen is het House of Tennis lesreglement van toepassing. Deze geven informatie over het plannen van de lessen, inhalen, inschrijven, betalen en aansprakelijkheid. Voor de volledige reglementen verwijzen we je naar de webpagina lesreglement.

Het inschrijven
Inschrijven kan via https://houseoftennis.plannedtennis.nl/inschrijven. Op het inschrijfformulier kun je in het veld Opmerkingen bijzonderheden aangeven. De inschrijvingsperiode sluit zondag 9 oktober 2016

*Zouden kinderen die op de basisschool zitten bij het veld opmerkingen aan willen geven hoe laat ze uit school zijn.

dinsdag 27 september 2016, 12:28 uur
wil je lid worden van WTC ?
 Fred Nagels  Belangrijk  2508x gelezen

klik op de volgende link, als je alles wilt weten over een eventueel aanstaand lidmaatschap:

vrijdag 2 augustus 2013, 12:59 uur 0 reacties (reageer)

Alle berichten

Nieuws per onderwerp: